BÜYÜK ÇOBANLAR İLÇESİ FORUMU

MEHMET BULDAN www.mbuldan.blogcu.com

AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

ÇOBANLAR SERACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
mbuldan

Erkek Mesaj Sayısı: 9

MesajKonu: ÇOBANLAR SERACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU   Ptsi Ara. 15, 2008 7:53 pm

İlçemiz termal bölgesinde 50.000m² alana Dünyanın en gelişmiş sera teknolojisi kullanılarak domates serası yapımı hızla devam ettiği herkesin malumudur.

Bu nedenle; Çobanlar ilçesinde oluşturulacak seralarda sebze ve çiçek üretimi ile ilgili çalışmaları yürütecek insan gücüne zamanla ihtiyaç duyulacağı göz ardı edilmemelidir. Bununla beraber bölgenin seracılık konusunda cazibe merkezi olacağı aşikar gözükmektedir.

Özel sektörün bölgede kurduğu seralarda duyacağı “SERACILIK TEKNİKERİ” ile kişilerin kendilerinin kuracağı özel seralarda daha bilinçli üretim yapabilmesi için ÇOBANLAR İLÇESİNDE SERACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU açılması için Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi nezdinde, ilçemiz yetkilileri tarafından girişimler yapılarak, ilçemize Seracılık Meslek Yüksek Okulunun kazandırılması, seracılık konusunda yetişmiş insan gücüne duyulan ihtiyacı karşılayacağı gibi aynı zamanda ilçemizin sosyo-ekonomik olarak gelişmesinde de büyük katkı sağlayacağına inanarak Sayın yetkilileri bu hususta gerekli girişimi yapmaya davet ediyorum.

Mehmet BULDAN
Kullanıcı profilini gör

ÇOBANLAR SERACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» SULTANHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!
» Harmantepe İlköğretim Okulu
» Cidde Uluslararası Türk Okulu "Tüm Resimler"
» Tirebolu Meslek yüksek Okulu
» Hereke ÖİU MYO 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı(Tüm Bölümler)